Vivotec koffer van American Tourister

Geplaatst in: Nieuws 0

Ben je op zoek naar een stevige nieuw koffer, maar wil je wel dat deze er hip uit ziet? Zoek dan niet verder! Het bekende en super populaire bagagemerk American Tourister heeft namelijk een collectie die misschien wel iets voor jou is. Het gaat hier om de Vivotec collectie.

De Vivotec koffer van American Tourister heeft als slogan ‘the bright side of luggage’, en dit is te zien! De koffers worden gemaakt van een stevig materiaal waardoor ze wel tegen een stootje kunnen en de bagage goed beschermen. Desondanks zijn de koffers super licht en kun je ze makkelijk meenemen, maar hebben ze ook geen robuust uiterlijk! De koffers zijn licht, en ogen ook licht. Ze hebben een golvend design dat vervaardigd is met de unieke PressPro technologie. Hierdoor zijn de koffers van deze collectie extra stevig. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende leuke kleuren die goed opvallen op de bagageband van het vliegveld, zoals bijvoorbeeld lime-groen en felroze!

Dankzij het design en het lichte gewicht zijn de koffers van de Vivotec collectie makkelijk mee te nemen. De koffers zijn voorzien van 360° Spinner wielen voor een optimaal rijcomfort. De Vivotec collectie bevat drie verschillende formaten. Of je nou handbagage of ruimbagage nodig heeft, in deze collectie vind je sowieso een leuk exemplaar.

Roze vivote koffer American Tourister