0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:
Sortering:
American Tourister Bon Air Spinner L deep turquoise Harde Koffer
American Tourister Bon Air Spinner L midnight navy Harde Koffer
American Tourister Bon Air Spinner M seaport blue Harde Koffer
American Tourister Bon Air Spinner S Strict deep turquoise Harde Koffer
American Tourister Bon Air Spinner M deep turquoise Harde Koffer
0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:

Het merk American Tourister is opgericht in 1932 door de Poolse migrant Sol Koffler, nadat hij in de Verenigde Staten aankwam. Na al op zijn 13e uit zijn thuisland vertrokken te zijn, was hij vastberaden om van zijn droom zijn werk te maken. Hij was ontzettend ambitieus, en die ambitie gebruikte hij om zijn eigen kofferbedrijf op te richten. Dit is gelukt, en met succes! De onderneming wist namelijk in korte tijd een goede naam op de bouwen, dankzij de fantastische kwaliteit van de producten en de redelijke prijzen die er voor gevraagd werden. In de jaren 50 werden de materialen en technieken van American Tourister nog eens verbeterd, waardoor het bedrijf vervolgend enkel groeide in populariteit.

American Tourister slaagt er nu nog steeds in om het bedrijf als prominente naam op de markt te houden en blijkt steeds voorop te lopen als het gaat om nieuwe producten wat koffers en handbagage betreft. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door Samsonite, die er voor zorgen dat de kwaliteit-prijs verhouding niet verloren gaat, maar de producten wel constant vebeterd worden. Hierdoor leveren ze constante kwaliteit en ben je altijd verzekerd van het beste. De tassen en koffers van American Tourister zijn sterk en stevig, en gaan lang mee doordat ze dankzij het gebruik van geweldige materialen niet snel stuk gaan. Vind je stevigheid het belangrijkste bij het kiezen van een koffer, kies dan een harde koffer. Ben je op zoek naar een koffer die flexibiliteit biedt? Dan is een zachte koffer misschien de beste optie.

De koffers en tassen voor de handbagage van American Tourister zijn basic en simpel, maar zien er altijd strak en stijlvol uit. Het kleurgebruik is daarnaast ook erg divers bij American Tourister. Zo kun je er voor kiezen om bagage te kopen in felle kleuren als rood en geel, maar ook zachtere tinten komen veel voor in de collecties. Ook heb je natuurlijk de optie om voor neutrale kleuren als zwart, wit en grijs te gaan. Wat je stijl en voorkeur voor handbagage ook is, bij American Tourister slaagt iedereen.