Enrico Benetti BV is gevestigd in Nederland en opgericht in 1946. Het bedrijf is al jarenlang een importer en exporter van lederwaren, en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend en gerespecteerd merk voor bagage en handbagage. Wereldwijd heeft Enrico Benetti een goede naam opgebouwd. Het bedrijf is inmiddels verspreid en goed gevestigd in meer dan 20 verschillende landen in Europa, en ook in bepaalde gedeeltes in West-Afrika en de Filipijnen.

Wanneer je op zoek bent naar tassen en koffers voor de handbagage en echt voor het beste wilt gaan, dan ben je bij Enrico Benetti aan het juiste adres. Als je artikelen van Enrico Benetti koopt, weet je altijd zeker dat je voor hoge kwaliteit gaat. Het merk biedt zowel harde koffers en zachte koffers als trolleys aan. Voor de handbagage gebruikt het bedrijf enkel de allerbeste materialen, zoals echt en stevig leer, nylon, polyester en PU. Hierdoor zijn de koffers en tassen sterk en stevig, en gaan ze niet snel stuk. Dat betekent dat je ontzettend lang van je mooie Enrico Benetti koffers kunt genieten, en dat ze lekker lang mee gaan. Alle handbagage wordt getest op duurzaamheid en op hoe praktisch het is. Vooral wanneer je vaak op reis gaat is dat al snel een geruststellende gedachte. Ga voor Enrico Benetti tassen en koffers wanneer je op reis gaat, om zorgeloos aan je reis te beginnen.

Ook wordt er bij Enrico Benetti veel aandacht besteed aan het uiterlijk. Hierdoor is je keuze voor de handbagage niet alleen praktisch en handig, maar zie je er ook fantastisch uit. De tassen en koffers van dit geweldige merk zien er prachtig uit, en weten op een perfecte manier hoge kwaliteit en stevigheid te combineren met een mooi en stijlvol uiterlijk. Ga voor kwaliteit, ga voor Enrico Benetti.