Autumn Image Banner 728 x 90

Outdoor specialist ‘Bever’is als sinds 1977 een grote naam. Bever richt zich op reisuitrustingen, kamperen en outdoor activiteiten en staat garant voor handbagage van de hoogste kwaliteit. Backpacks en dagrugzakken van Bever kunnen wel tegen een stootje en zijn comfortabel onderweg mee te dragen. Hun slogan luidt dan ook: “Bever, de juiste uitrusting voor elk avontuur!”.

De webshop bevat een ruim aanbod in reistassen en backpacks voor mannen, vrouwen, en kinderen, en deze zijn dan ook aangepast aan hun lichaamsbouw. Hierdoor kunt u makkelijk een tas voor de handbagage vinden die goed op uw wensen aansluit. Ook vindt u bij Bever een divers aanbod in soorten tassen en maten. Weet u precies wat het toegestane gewicht en de toegestane grootte van uw handbagage is? Dan kunt u duidelijk zien welke tassen hier wel of niet bij passen, en uw keuze ook hierop baseren. Zo komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Bestelt u uw backpack of dagrugzak bij Bever? Dan heeft u de handbagage vaak al binnen 8 dagen in huis. Wanneer een item op voorraad is, geldt “Voor 21.00 uur besteld, morgen in huis”. Ook kunt u er voor kiezen om de bestelling bij een afhaalpunt te laten bezorgen. Daar komt bij dat bestellingen vanaf 30 euro gratis naar u verzonden worden! Wanneer u niet tevreden bent kunt u de handbagage gratis retourneren in één van de 40 winkels van Bever.