0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:
Sortering:
Samsonite Neopod Spinner 55 Exp Slide Out Pouch black Harde Koffer
Samsonite Proxis Spinner 81 petrol blue Harde Koffer
Samsonite Proxis Spinner 55 Expandable petrol blue Harde Koffer
Samsonite Stackd Spinner 81 black Harde Koffer
Samsonite Magnum Eco Spinner 81 maple orange Harde Koffer
Samsonite Stackd Spinner 75 navy Harde Koffer
Samsonite Stackd Spinner 55 Exp black Harde Koffer
Samsonite Magnum Eco Spinner 69 forest green Harde Koffer
Samsonite Magnum Eco Spinner 55 midnight blue Harde Koffer
0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:

Samsonite International S.A. is een Amerikaans multinational bedrijf dat in 1910 is opgericht in Denver, Colorado door Jesse Shwayer. Het is een bedrijf dat zich voornamelijk richt op bagage. Ze fabriceren en handelen onder andere in koffers en reistassen. Binnen deze groep wordt Samsonite gezien als de absolute top. Het merk streeft naar kwaliteit, en levert dit dan ook met succes.

Samsonite koffers staan wereldwijd goed bekend door de hoge kwaliteit die het merk levert. Het merk is met name erg populair door de fantastische handbagage. De koffers van Samsonite komen altijd fantastisch uit de tests, en zijn standaard van de allerhoogste kwaliteit. De reiskoffers van het merk staan internationaal bekend als sterkste en meest stevige handbagage, waardoor je altijd van goede koffers verzekerd bent en je lang van je koffers kunt genieten. Ze zullen namelijk niet snel stuk gaan, waardoor je met een gerust hart op reis kan gaan. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de koffers en tassen. Binnen de collecties kun je veel verschillende designs verwachten. Ook het kleurgebruik is erg divers. Samsunite heeft verschillende tassen en koffers in opvallende kleuren, maar ook in basic kleuren als zwart en grijs. Daarnaast heb je ruim de keuze uit verscheidene harde- en zachte materialen. Je zou dus kunnen gaan voor een harde koffer, maar bijvoorbeeld ook voor een zachte koffer of tas kunnen kiezen.

Inmiddels is Samsonite een samenwerking aangegaan met Trip Advisor. Het merk is de sponsor van Trip Advisor’s jaarlijkse Travellers Choice Award voor de beste bestemming. Om ’s werelds beste bestemmingen goed in the picture te zetten zijn verschillende prachtige tassen en koffers gekoppeld aan 25 van de mooiste en meest unieke reisbestemmingen gekoppeld. Hierdoor ontstaat een unieke en diverse lijn waarin voor iedereen wel een geweldige tas of koffer voor de handbagage te vinden is. Naast deze collectie bestaat het aanbod ook uit verschillende andere prachtige modellen van de hoogste kwaliteit en met de meest varierende designs, materialen en kleuren bij Samsonite.