0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:
Sortering:
0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:

Carlton is een Brits merk dat onderdeel uitmaakt van VIP Industries Ltd en in 1976 is opgericht in Londen, Engeland. Het merk richt zich op bagage en handbagage met een mooi en strak uiterlijk, en combineert dat met hoge kwaliteit. Bij Carlton ben je altijd verzekerd van de allerhoogste kwaliteit, en het merk staat er om bekend dat ze innovatief en vernieuwend zijn. Inmiddels wordt het merk in ruim 60 landen goed verkocht, en is Carlton uitgegroeid tot een van de grootste en populairste merken wat bagage betreft. Ook nu wint Carlton wereldwijd nog steeds aan populariteit. De constante levering van kwaliteit en fantastische collecties zorgt er voor dat het merk voorlopig nog wel even aan de top zal blijven staan.

Carlton is een relatief goedkoop merk, dat ondanks een betaalbare prijs altijd voor de beste materialen gaat. Hierdoor levert Carlton altijd geweldige producten, die stevig en sterk zijn. Hierdoor weet je zeker dat je nog lang van je mooie tassen en koffers kunt genieten. Ook kun je er zeker van zijn dat wanneer je iets bestelt uit de collecties van Carlton, het niet snel stuk zal gaan. Dit komt door een combinatie van het gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen, en alleen de nieuwste en allerbeste technieken. Of je nou voor een harde koffer of een zachte koffer gaat, handbagage van Carlton stelt nooit teleur.

Naast het feit dat de collecties van Carlton hoge kwaliteit leveren, wordt er ook veel aandacht besteed aan hoe de handbagage er uit ziet. Hierdoor is je koffer of tas niet alleen praktisch en stevig, maar ook een lust voor het oog. De collecties van Carlton zijn namelijk gevarieerd en divers, waardoor er voor iedereen wel een geschikte optie te vinden is. Of je nou van neutrale en basic kleuren houdt, of toch liever voor opvallende knalkleuren gaat: wat je stijl ook is, bij Carlton ben je altijd aan het juiste adres. Door de combinatie van geweldige designs en de hoge kwaliteit is Carlton een merk dat zijn goede naam nog altijd volledig waar maakt.