0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:
Sortering:
0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:

Een reistas op wielen is ideaal voor mensen die een weekendje weggaan. Deze tassen voor de handbagage zijn vaak wat kleiner dan de doorsnee variant, en zijn handig mee te nemen. De kleinere varianten bieden reizigers genoeg ruimte om voldoende spullen mee te nemen voor een gezellig weekendje weg of een korte zakenreis. Dankzij de wielen en een handig handvat dat je tot een gewenste hoogte uit de tas kunt trekken, kun je de reistaf simpelweg achter je aan trekken. Dit voorkomt een hoop ongemakken en sjouwen met een zware koffer of tas.

Vaak ziet een reistas op wielen er casual uit. Voor wie daar niet zo van houdt, zijn er natuurlijk ook genoeg andere mogelijkheden. Lang niet alle reistassen op wielen zien er tegenwoordig namelijk casual uit. Veel moderne modellen stralen een zekere zakelijkheid uit en ogen strakker. In beide gevallen geldt dat er vaak gebruik gemaakt wordt van zachtere en flexibele materialen. Het kleurgebruik kan erg divers zijn. De meeste tassen die je zult tegenkomen bestaan uit basic kleuren als zwart, en grijs, en ook donkerblauw is een kleur die je veel zult tegenkomen bij de handbagage. Hou je meer van opvallende knalkleuren? Dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een reistas in fel rood, of een reistaf met een bijzondere print. Je kunt het uiterlijk van je handbagage helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en smaak, en aan het doel waar de reis voor bestemd is. Hierdoor is er voor iedereen wel een geschikte reistas of wielen te vinden.

Trolley tas

Het voordeel van een tas in plaats van een koffer is het feit dat een tas vaak minder weegt. De tas is dus niet zo zwaar, wat er voor zorgt dat je comfortabeler kunt reizen. Daarnaast heb je natuurlijk de mogelijkheid om er wat meet bagage in te stoppen. Een ander voordeel van een tas is dat de stof vaak wat meerekt. Hierdoor kun je de trolley tas beter kwijt in je kofferbak of in de bagage rekken in het vliegtuig. Ook kun je er door de flexibele stof meer spullen in kwijt. Wel is het met een tas natuurlijk zo dat je de spullen moet tillen, wat voor overbelasting van je rug of schouders kan zorgen. Daarom kun je er voor kiezen om een trolley tas te kopen. Deze heeft alle voordelen van een normale tas, en is daarnaast voorzien van wieltjes die aan de onderkant van de tas bevestigd zijn. Ook heeft een trolley een handig handvat, waardoor je de tas achter je aan kunt trekken. Dit voorkomt overbelasting en het sjouwen met zware bagage.