Athleteshop - the athlete in everyone
Al sinds 2006 is de Athleteshop vooraanstaand in het aanbieden van sportartikelen, ze hebben een bijzonder uitgebreid assortiment dat van de sportschool tot outdoor strekt. Naast sportkleding en trainingsmaterialen heeft de Athleteshop een grote tassenselectie waarin alles van vrolijke en sportieve schoudertassen tot outdoor backpacks. Opvallend is ook het grote reistassen en trolleyassortiment en de regelmatige sale acties waardoor het bijna altijd mogelijk is om voor een klein prijsje de perfecte reistas te vinden.

Sportief en vrij

Backpacks zijn de afgelopen behoorlijk in populariteit gegroeid, ze zijn compact, makkelijk mee te nemen en hebben alsnog veel ruimte voor je bagage. Voor een sportieve trip of festival is een rugtas de ideale reistas omdat je je gemakkelijker en sneller kunt verplaatsen dan met een koffer of trolley. De backpackcollectie van Athleteshop varieert van kleine, lichte backpacks van 15 liter tot backpacks voor lange trips van 40 liter van merken als Yellowstone, Nomad en Oakley. Voor de sportieve reizigers kan een Camelbak een uitkomst bieden, dit is een kleine maar praktische outdoor rugzak die perfect is voor lange hikes in warme temperaturen.

Comfort bagage

Ook voor luxe reizen heeft Athleteshop een mooi assortiment. Zo is er ruime keuze uit trolleys met een hard- of softcover, sporttassen en grotere reistassen van merken als Adidas en Ogio. De Ogio Phantom is een absolute aanrader, deze compacte reistas kan zowel als trolley als rugtas meegenomen worden. Ideaal voor een luxe reizen èn kortere vakanties waar je veel gaat rondreizen of moet overstappen op de heen- en terugweg!