0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:
Sortering:
Tumi Alpha 2 Business/Travel 4 Wheel Deluxe Brief with Laptop Case black
Tumi Alpha 2 Business/Travel Short Trip Exp 4 Wheel Case zwart Zachte koffer
Castelijn & Beerens Firenze Business Trolley 15.6" zwart
Rimowa Salsa DeLuxe Business Trolley oriental red
Lipault Plume Business Rolling Tote 15" FL black
Rimowa Salsa Deluxe Hybrid Business Multiwheel brown
Gigi Fratelli Romance Lady Business Trolley 15.6" navy
Rimowa Limbo Business Multiwheel carmona red
Tumi Alpha 2 Business/Travel 4 Wheel Deluxe Brief with Laptop Case Leather black
0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:

Rimowa is een van de meest toonaangevende bagagefabrikanten van Europa. De basis van het bedrijf werd al in 1898 gelegd door Paul Morszeck in Keulen, Duitsland. Al bij de allereerste modellen die het merk produceerde, werd de nadruk gelegd op een zo licht mogelijk ontwerp en op perfecte stabiliteit. Met nieuwe technieken en nieuwe kennis zijn deze originele ontwerpen verbeterd, en tegenwoordig staat het merk voor hoogwaardige materialen en geweldige kwaliteit. De slogan van het bedrijf luidt ook niet voor niets ‘Handwerk en hightech komen samen.”

Al meer dan 100 jaar is Rimowa handbagage wereldwijd ontzettend populair. Dit heeft het bedrijf voornamelijk te danken aan de hoge kwaliteit die het merk levert. De koffers van het bedrijf worden voornamelijk gemaakt door het super lichte materiaal polycarbonaat. Hierdoor wordt het gemak van de gebruiker enorm vergroot, en wordt je minder belast door het gewicht van je harde koffer.  Een andere kenmerkende eigenschap van dit innovatieve materiaal is zijn enorme flexibiliteit. Koffers van Rimowa gaan vanzelfspreken super lang mee, waardoor je er lang plezier van hebt. Dit in combinatie met prijzen die nooit te hoog liggen, zorgen er voor dat je kunt spreken van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. De productkwaliteit van de koffers wordt daarnaast met regelmaat gecontroleerd door de onafhankelijke keuringsinstantie TÜV Rheinland Product Safety GmbH, waardoor je altijd verzekerd bent van fantastische kwaliteit.

Ook staat het merk bekend om zijn opvallende uiterlijk van de koffers en tassen voor de handbagage. Door de materialen die gebruikt worden, krijgen deze namelijk een stoere en opvallende look. Hierdoor heb je niet alleen een super stevige koffer, maar zie je er ook fantastisch uit wanneer je met je fashionable handbagage op pad gaat. Dit alles maakt Rimowa een fantastisch merk, dat nooit teleur zal stellen. Niet voor niets is het merk al jarenlang super populair, en winnen ze nog steeds aan populariteit en naamsbekendheid. Ga wanneer je op zoek bent naar stevige en praktische handbagage dus voor Rimowa!