0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:
Sortering:
Vaude Rotuma 35 Handbagage Trolley orange Zachte koffer
Vaude Rotuma 35 Handbagage Trolley black Zachte koffer
0 1 2 3 4 5 6 volgende
Items per pagina:

Rimowa is een van de meest toonaangevende bagagefabrikanten van Europa. De basis van het bedrijf werd al in 1898 gelegd door Paul Morszeck in Keulen, Duitsland. Al bij de allereerste modellen die het merk produceerde, werd de nadruk gelegd op een zo licht mogelijk ontwerp en op perfecte stabiliteit. Met nieuwe technieken en nieuwe kennis zijn deze originele ontwerpen verbeterd, en tegenwoordig staat het merk voor hoogwaardige materialen en geweldige kwaliteit. De slogan van het bedrijf luidt ook niet voor niets ‘Handwerk en hightech komen samen.”

Al meer dan 100 jaar is Rimowa handbagage wereldwijd ontzettend populair. Dit heeft het bedrijf voornamelijk te danken aan de hoge kwaliteit die het merk levert. De koffers van het bedrijf worden voornamelijk gemaakt door het super lichte materiaal polycarbonaat. Hierdoor wordt het gemak van de gebruiker enorm vergroot, en wordt je minder belast door het gewicht van je harde koffer.  Een andere kenmerkende eigenschap van dit innovatieve materiaal is zijn enorme flexibiliteit. Koffers van Rimowa gaan vanzelfspreken super lang mee, waardoor je er lang plezier van hebt. Dit in combinatie met prijzen die nooit te hoog liggen, zorgen er voor dat je kunt spreken van een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. De productkwaliteit van de koffers wordt daarnaast met regelmaat gecontroleerd door de onafhankelijke keuringsinstantie TÜV Rheinland Product Safety GmbH, waardoor je altijd verzekerd bent van fantastische kwaliteit.

Ook staat het merk bekend om zijn opvallende uiterlijk van de koffers en tassen voor de handbagage. Door de materialen die gebruikt worden, krijgen deze namelijk een stoere en opvallende look. Hierdoor heb je niet alleen een super stevige koffer, maar zie je er ook fantastisch uit wanneer je met je fashionable handbagage op pad gaat. Dit alles maakt Rimowa een fantastisch merk, dat nooit teleur zal stellen. Niet voor niets is het merk al jarenlang super populair, en winnen ze nog steeds aan populariteit en naamsbekendheid. Ga wanneer je op zoek bent naar stevige en praktische handbagage dus voor Rimowa!