Carltonshop.nl

Carlton is een Brits merk dat zich richt op handbagage en bagage. Het merk biedt op hun webshop verscheidene koffers en tassen aan. Het aanbod varieert van harde koffers tot flexibele tassen, en van super stevige materialen tot lichtgewicht koffers. Wat uw eindbestemming ook is, met de handbagage van Carlton zit u altijd goed.

Carlton is kwaliteit

Wanneer u een kijkje neemt in het assortiment van Carlton, ziet u al snel dat de webshop van alle gemakken voorzien is. Niet alleen hebben ze een uiterst uitgebreid aanbod, ook kunt u makkelijk en super handig aangeven wat uw eisen voor de handbagage nou eigenlijk precies zijn. Zo kunt u kiezen uit verschillende opties voor het gewicht, de kleuren, de materialen, en het aantal wielen. Ook kunt u verschillende leuke accessoires bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kofferslot, trolleybinders, cijfersloten, bagageriemen en bagage wegers.

Service en lage prijzen

Carlton vindt dat hoge service voorop moet staan. Daarom zorgen zij er voor dat het shopgemak optimaal is. Wanneer u voor 21.30 iets bij het bedrijf besteld, dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Het pakketje wordt dan geheel gratis bij u thuis bezorgd. Bij ontvangst van het pakketje gaan 14 dagen bedenktijd in, waarin u kunt bepalen of u de bestelling wel of niet wilt houden. Bent u niet tevreden? Dan kunt u nadat u dit bij klantenservice gemeld heeft de bestelling binnen deze 14 dagen retourneren.  Na controle van het geretourneerde item wordt het vervangen door een nieuw artikel of wordt het aankoopbedrag samen met de verzendkosten die u gemaakt heeft bij de aankoop binnen 30 dagen teruggestort.