4 vragen en je hebt de trolley die jij zoekt, doe daarom de Trolleykiezer:

handbagageonline

0 1 2 3 4 5 6 volgende
0 1 2 3 4 5 6 volgende

Een trolley is een handige soort reiskoffer. In plaats van dat je flink met sjouwen met je zware koffers of tassen, kun je een trolley op een handigere manier meenemen.

Koffer met 4 wielen

Een trolley kun je namelijk makkelijk met je meenemen doordat aan de onderkant van de koffer wieltjes bevestigd zijn. In plaats van de zwarte koffer op te tillen, kun je de koffer dus als het ware achter je aan trekken! De meeste trolleys hebben twee wieltjes onder de koffer, maar het komt ook vaak voor dat een trolley maar liefst vier wieltjes heeft. Een trolley heeft daarnaast ook een uitschuifbare hendel, zodat je niet steeds hoeft te bukken en geen moeite hoeft te doen om de koffer omhoog te houden. Dit is natuurlijk super handig, en voorkomt een hoop gedoe. Het gebruik van een trolley zorgt er namelijk voor dat jij je lichaam niet overbelast met het dragen van zware spullen. Daarnaast gaat het meetrekken van een koffer op wieltjes natuurlijk ook veel sneller dan het dragen van een zware koffer of tas. Ga je binnenkort op reis, en ben je van plan om veel bagage mee te nemen? Overweeg dan zeker om een trolley aan te schaffen. Handiger en comfortabeler kan haast niet! Ook wanneer je slechts een klein aantal spullen meeneemt is een trolley een goede keuze. Trolleys zijn er namelijk in alle soorten en maten. Zo zijn er ook laptoptrolleys.

Trolley voor elke gelegenheid

Ga je een gezellig dagje winkelen met vriendinnen, of heb je een leuke dag gepland met de kids? Met een trolley van een klein formaat heb je de mogelijkheid om makkelijk en handig spullen mee te nemen of je boodschappen kwijt te kunnen. Waar je ook heen gaat, en hoeveel bagage je ook meesleept: trolleys zijn altijd handig en maken je trip comfortabeler dan een gewone koffer of tas.

Trolley handbagage

Tegenwoordig zijn er ook kleinere varianten te vinden dan de meeste mensen misschien gewend zijn. Er zijn namelijk ook verscheidene modellen trolleys die je mee kunt nemen als handbagage. Deze zijn kleiner, en makkelijker mee te nemen. Een trolley voor de handbagage is dan ook super handig: ze zijn makkelijk mee te nemen, en bieden reizigers precies genoeg ruimte om voldoende bagage mee  te nemen voor een weekendje weg.