Vernieuwde Samsonite paradiver light collectie

Geplaatst in: Nieuws 0

De Paradiver Light collectie van het vooruitstrevende bagagemerk Samsonite heeft een ware make-over ondergaan. Deze bijzondere reistassen zijn gemaakt van het soepele materiaal van een tas, maar hebben het uiterlijk van een koffer/trolley. De Paradiver Light ziet er dankzij de vernieuwingen nu niet alleen nóg beter uit dan eerst, de tassen zijn nu ook nog eens veel praktischer en overzichtelijker ingedeeld dankzij de nieuwe en geoptimaliseerde details!

De Paradiver Light collectie is tegenwoordig lichter dan ooit en ziet er fantastisch uit. De tassen zijn inmiddels voorzien van een nieuwe look, maar zijn toch trouw gebleven aan het haast iconische origineel met een sportief kleurenpalet. Ze zijn momenteel beschikbaar in kleuren als klassiek zwart, blauw, jeans-blauw, wit en geel.

Verder zijn de reistassen super handig ingedeeld. Ze zijn voorzien van twee grote zijvakken met een handige ritssluiting, om hier alle persoonlijke en belangrijke spullen en accessoires veilig in op te bergen. Om de Paradiver Light makkelijker mee te kunnen nemen zijn de tassen daarnaast voorzien van een stevige trekstang, soepele wielen van hoge kwaliteit en handvaten aan zowel de boven- als de zijkant. De grotere en luxere modellen kunnen eventueel als rugzak meegenomen worden. De luxere modellen hebben ergonomische riemen, een gewatteerd rugpaneel, en een borstriem die helpt om het gewicht van de rugzakte verdelen en te voorkomen dat de schouderriemen afzakken. Verder is het zo dat de handbagage exemplaren voldoen aan de IATA richtlijnen.Paradiver Light collectie