Tot 50% korting op tassen bij Zalando

Geplaatst in: Nieuws 0

Bij de feestdagen denk je natuurlijk aan een hoop gezelligheid, heerlijk eten met vrienden en familie, lekkere drankjes, en de allerleukste feestjes… Maar wat dacht je van superfijne kortingen bij al jouw favoriete winkels en webshops? Zalando is zo’n webshop waar je momenteel handbagage voor de allerbeste prijzen vindt. Je kunt hier de komende weken namelijk profiteren van geweldige kortingen op een groot aantal tassen! Deze kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%. Wauw, de feestdagen kunnen niet beter beginnen!

Wanneer je nu een bestelling plaatst bij Zalando, dan krijg jij je gewenste handbagage item gegarandeerd voor de beste en meest voordelige prijs. Een ander voordeel van Zalando is dat de website beschikt over een super veelzijdig assortiment. Zo is er voor iedereen wel een leuke tas in de webshop te vinden. De tassen in de sale bij Zalando zijn namelijk geschikt voor ieder moment van de dag! Of je nou op reis gaat en jouw waardevolle spullen moet opbergen, of dat je toch onderweg bent naar een geweldig kerstfeest; jouw tas steelt de show.

Heb je een leuke tas besteld in de Zalando sale? Dan ontvang je deze binnen 2 tot 4 werkdagen. Heb je de tas ontvangen, en ben je er toch niet helemaal tevreden over? Dan kun je de tas moeiteloos en ook geheel kosteloos weer retourneren. De bestelling moet dan binnen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking en zo netjes mogelijk naar Zalando opgestuurd worden.

zalando logo