Samsung Galaxy Note 7 niet toegestaan bij veel maatschappijen

Geplaatst in: Nieuws 0

Bent u de eigenaar van een nieuwe Samsung Galaxy Note 7 smartphone? Let dan goed op wanneer u binnenkort met het vliegtuig op reis gaat. Bij veel luchtvaartmaatschappijen is het namelijk niet toegestaan om dit type telefoon mee aan boord te nemen. Steeds meer maatschappijen staan niet toe dat te telefoon mee aan boord komt, omdat recent bekend werd dat veel van deze smartphones gevaarlijk blijken te zijn.

In diverse landen zijn de laatste tijd verhalen opgedoken van spontaan ontbrandende of zelfs exploderende exemplaren door oververhitte accu’s. Daarom werden reizigers eerder al geadviseerd om hun Galaxy Note 7 thuis te laten. Inmiddels is het bij veel maatschappijen zelfs verboden om de smartphone mee aan boord te nemen. Normaal gesproken nemen reizigers hun telefoon mee in de handbagage, maar omdat dit type telefoon te veel risico’s met zich mee brengt is dit momenteel niet altijd mogelijk. Controleer voordat u op reis gaat dus goed of u de Galaxy Note 7 in de handbagage mee mag nemen of dat u deze moet inleveren.

Omdat inmiddels een zeer groot aantal luchtvaartmaatschappijen het mobieltje in de ban gedaan hebben, heeft de bekende smartphonefabrikant onlangs aangekondigd dat het op verschillende luchthavens speciale Samsung balies gaat openen. Bij deze balies kunnen eigenaren van een Samsung Galaxy Note 7 hun telefoon kunnen omruilen voor een ander Samsung toestel. Wanneer u kiest voor een goedkoper toestel,  dan krijgt u het restbedrag van de aankoop op uw rekening teruggestort. Ook kunt u er voor kiezen om de telefoon hier in te leveren. In dat geval krijgt u het volledige aankoopbedrag van de fabrikant terug. De balies verschijnen binnenkort verspreid over de hele wereld op verscheidene luchthavens.

samsung galaxy note 7