Samsonite Lite-Shock collectie

Geplaatst in: Nieuws 0

Als reiziger wilt u natuurlijk dat uw reis zo soepel mogelijk verloopt. Het is daarom vaak ook erg vervelend en onhandig wanneer uw bagage ontzettend zwaar is. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om een lichtgewicht koffer aan te schaffen. Er zijn vele soorten modellen op de markt, die varieren van zachte en flexibele tassen tot aan stevige harde koffers. Samsonite komt nu met de Samsonite Lite-Shock lijn, die het voor reizigers makkelijker maakt om alle benodigde bagage mee te nemen.

De Lite-Shock lijn is een lijn met lichtgewicht koffers die twee belangrijke factoren met elkaar combineren. Zoals de naam van de kofferlijn waarschijnlijk al doet vermoeden, richt de Lite-Shock lijn zich op het gewicht van de koffer en de schokbestendigheid. Het belangrijkste model, de Samsonite Lite-Shock Spinner, is ontzettend licht en weegt niet meer dan 2,8 kilo! Dit zorgt er voor dat u niet met onnodig zware bagage hoeft te sjouwen, maar ook dat u mogelijk meer spullen in de koffer mee kunt nemen. Daarnaast is de koffer ook nog eens gemaakt van een ontzettend stevig materiaal dat schokbestendig is en dus wel tegen een stootje kan.

De Lite-Shock koffers zijn er in verschillende formaten. Of u nou een grote of een kleiner koffer nodig heeft, er zal sowieso een model bij zitten die aan uw eisen voldoet. Ook heeft u de keuze uit een ruim aantal verschillende kleuren. Zo profiteert u niet alleen van de geweldige kwaliteit van de koffer, maar kunt u deze ook volledig laten aansluiten op uw persoonlijke smaak!

Samsonite Lite-Shock collectie