Salsa line romowa

Geplaatst in: Nieuws 0

De Salsa lijn van Rimowa is één van de populairste collecties van het bekende koffermerk. Wanneer je geïnteresseerd bent in een koffer van de Salsa lijn van Rimowa, dan heb je de keuze uit de reguliere Salsa koffers, Salsa Deluxe, en Salsa Air. De goedkopere Salsa koffers zijn mooie en robuuste koffers van een stevig materiaal, de Salsa Deluxe koffers zijn koffers van een heel hoge kwaliteit en verfijnd met de allernieuwste technologieën en details, en de Salsa Air koffers zijn de lichtste en meest kleurrijke Rimowa kofferserie ooit. Voor welke soort koffer je ook kiest, het zijn allemaal stevige lightweight koffers die makkelijk mee te nemen zijn en genoeg ruimte bieden voor al jouw belangrijke spullen.

Doordat de koffers gemaakt zijn van het bijzondere en sterke materiaal polycarbonaat zijn de koffers niet alleen super licht, maar ook heel stevig en haast ‘onverwoestbaar’. Mocht het nodig zijn, dan kan de vorm van de koffer licht veranderen. Mede hierdoor kan de koffer wel tegen een stootje en is het een ideale koffer om mee op reis te nemen. Zodra de druk op de koffer vermindert, bijvoorbeeld wanneer er geen andere bagage meer op de koffer licht, dan verandert de vorm van de koffer terug naar de originele staat. Met deze koffers hoef jij je dus nooit druk te maken over de bagage, want al jouw waardevolle spullen worden in deze koffers veilig opgeborgen!

Daarnaast zien de koffers er natuurlijk fantastisch uit. Ondanks het enigszins robuuste uiterlijk van de koffers, stralen ze toch klasse en elegantie uit. De koffers zijn dan ook geschikt voor iedere situatie. De koffers zijn er in klassieke en wat meer neutrale kleuren, maar ook in meer opvallende kleuren voor mensen die houden van een knallende look. Ben je toe een een nieuwe koffer? Neem dan dus snel een kijkje in de Salsa collecties van Rimowa!rimowa salsa line kleur blauw