Pikes Peak collectie American Tourister

Geplaatst in: Nieuws 0


De Pikes Peak collectie van het bekende bagagemerk American Tourister is geïnspireerd op de beroemdste bergrace ter wereld, namelijk de “Pikes Peak”. Hierdoor staat sportiviteit en comfort centraal bij deze bijzondere collectie van zachte lichtgewicht koffers.

De Pikes Peak collectie bestaat uit mooie koffers in verschillende maten. Dit betekent dat er verschillende mooie exemplaren voor de handbagage bij zitten, maar ook medium koffers en grote koffers voor bijvoorbeeld de ruimbagage. Daarnaast bevat de collectie een handige reistaf en een stevige laptop rugzak. Voor de gehele collectie geld dat je de keuze hebt uit verschillende mooie kleuren. Zo heb je de keuze uit opvallend paars en turquoise, maar ook uit donkerblauw en klassiek zwart.

De collectie is niet alleen veelzijdig en mooi, maar ook handig en functioneel. De koffers van deze lijn zijn uitbreidbaar, wat betekent dat je makkelijk extra opbergruimte kunt creëren. Daarnaast beschikken de koffers over twee handige extra vakken aan de voorkant, en aparte compartimenten aan de binnenkant. Het bovenste compartiment heeft een tussenschot met een rits. Verder hebben de koffers een handige uittrekbare dubbele trekstang waardoor je de koffer makkelijk mee kunt nemen, en heb je de keuze uit koffers met twee wielen of met vier wielen. Daarnaast beschikt de koffer over een vast TSA-slot. Met dit slot kun je zorgeloos naar jouw droombestemming in de Verenigde Staten reizen. Klik hier voor de collectie.

Paarse pikes peak collectie American Toerister