Persoonlijke samsonite koffers

Geplaatst in: Nieuws 0

Het vooruitstrevende bagagemerk Samsonite levert al jaren topproducten en collecties van een hoge kwaliteit. Verder staan de koffers en tassen van dit bekende merk er natuurlijk om bekend dat ze niet alleen kwalitatief dik in orde zijn, maar er daarnaast ook nog eens geweldig uit zien! Zo hebben ze vaak wat elegantere modellen in klassieke kleuren als zwart en grijs, maar ook opvallende knalkleuren als rood en felblauw. Zo kun je altijd een koffer kiezen die helemaal bij jou past! Maar zou het niet leuk zijn als je die mooie Samsonite koffers zélf zou kunnen customizen?

Samsonite heeft onlangs iets nieuws bedacht. Je kunt nu namelijk je eigen Samsonite koffer creëren! Hierdoor past de koffer écht perfect bij jouw stijl. Je hebt de keuze uit verschillende leuke kleuren, maar ook uit verschillende formaten. Zo kun je er voor kiezen om een klein model aan te schaffen die makkelijk als handbagage meegenomen kan worden, maar bijvoorbeeld ook een hele grote koffer voor wanneer je langer op reis gaat. Vervolgens kies je een unieke slot- en logo combinatie. Dat is toch een super leuk idee?

Wanneer het voor jou écht duidelijk moet zijn dat het om jouw koffer gaat, dan heeft Samsonite nog iets leuks bedacht. Je kunt nu namelijk een ‘persoonlijke toets’ aan de Samsonite koffers toevoegen middels een unieke lasergravering! Wil je een unieke en gepersonaliseerde koffer aanschaffen door de volgende vakantie? Neem dan dus snel een kijkje bij het aanbod van Samsonite!samsonite logo op een koffer