Enrico Benetti Buffalo collectie

Geplaatst in: Nieuws 0

Enrico Benetti is een Nederlands (hand)bagage merk dat is uitgegroeid tot een van de meest populaire en gewaardeerde merken op dit gebied. Enrico Benetti is gespecialiseerd in lederwaren en andere materialen van een hoogwaarde kwaliteit. Daarnaast zorgen ze er altijd voor dat hun koffers en tassen niet alleen kwalitatief geweldig zijn, maar er ook super uit zien. Dit is keer op keer terug te zien in hun veelzijdige collecties, waaronder bijvoorbeeld de Buffalo collectie.

De Buffalo koffers word gemaakt van flexibele materialen. Hierdoor kun je de koffers makkelijk meenemen in de auto of als handbagage. Ondanks het zachtere materiaal zijn de koffers erg sterk en kunnen ze wel tegen een stootje. Je waardevolle spullen worden hierdoor altijd goed beschermd. Naast kleinere koffers voor de handbagage kun je ook kiezen voor grotere koffers voor de ruimbagage.

De koffers zijn verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Ga voor een klassiek model in neutraal zwart of grijs, of kies een opvallend exemplaar in een vrolijke knalkleur als roze of limegroen zodat je de koffer makkelijk terug kunt vinden op de bagageband! Ook zijn de koffers super functioneel en handig ┬┤ingericht┬┤. Ze hebben een ritsvak aan de voorzijde, een hoofdvak met afsluitende rits rondom en een groot ritsvak aan de binnenzijde. Verder zijn de koffers onder anderen voorien van handige elastische banden, een stevig handvat aan de bovenzijde zodat je de koffer makkelijk op kunt tillen en een uitschuifbare trekstang en twee wieltjes die zwaar sjouwen voorkomen! Ook heeft de koffer een veilig slotje met twee sleutels.

Enrico Benetti Buffalo koffer