De nieuwe Summer Voyager koffer van American Tourister

Geplaatst in: Nieuws 0

Ga je binnenkort op reis en ben je nog op zoek naar een mooie harde koffer voor de handbagage? Misschien heb je die nu dan wel gevonden! Het vooruitstrevende bagagemerk American Tourister komt namelijk weer met een nieuw type koffer: de Summer Voyager.

Deze superleuke handbagage koffer is perfect als je aan de handbagageafmetingen van luchtvaartmaatschappijen als British Airways, Finnair, Iberia en easyJet moet voldoen. De afmetingen bedragen namelijk 56.0 x 45.0 x 25.0 cm. De Summer Voyager handbagage koffer is uitgerust met vier soepel rollende dubbele wielen en een stevige dubbele trekstang waardoor je de bagage makkelijk met je mee kunt namen en niet met zware tassen hoeft te sjouwen. Ook hebben de koffers een handvat aan de bovenkant, waardoor je de koffer makkelijk kunt oppakken wanneer je bijvoorbeeld de bagage wilt opbergen.

Ook op andere gebieden is de Summer Voyager een heel handige handbagage koffer. Dit model is namelijk voorzien van handige opbergvakken waar reizigers hun spullen overzichtelijk in op kunnen bergen, en ook twee voorvakken waarin je al je belangrijke reisdocumenten kwijt kunt. Ook heeft deze koffer een vast TSA-slot met drie cijfers. Door dit slot hoeven ze bij de douane geen gebruik maken van grof geweld om de koffer open te kunnen maken. Dit is vooral belangrijk voor reizen naar de Verenigde Staten.

De Summer Voyager koffer