De nieuwe Skytracer koffers van American Tourister

Geplaatst in: Nieuws 0

Een van de meest toonaangevende bagagemerken, namelijk het populaire American Tourister, heeft onlangs weer een nieuwe koffercollectie gelanceerd. De koffers dragen de naam ‘Skytracer’ en worden uitgevoerd in zowel handbagage koffers als grotere exemplaren.

De Skytracer koffer is een spinner model, en is ideaal voor kortere tripjes in het binnen- of buitenland. De koffers voldoen aan de handbagage eisen van een groot aantal luchtvaartmaatschappijen, waaronder bijvoorbeeld easyJet, Ryanair, TUIfly, Vueling en nog veel meer. Verder zijn de koffers voorzien van een TSA-slot, wat erg handig is bij reizen naar de Verenigde Staten. Wanneer een koffer voorzien is van een TSA-slot, dan hoeft de koffer bij een controle door de douane in Amerika het slot namelijk niet openbreken. Deze koffer zorgt er dus voor dat je in de meeste gevallen zonder verdere zorgen aan je reis kunt beginnen.

De nieuwe Skytracer koffers worden verder gekenmerkt door het gebruiksgemak en de handige indeling. Dit model beschikt namelijk over 32 liter opbergruimte, elastische gekruiste riemen in het bovenste en onderste compartiment, een gevoerd tussenschot met 2 ritsvakken in netstof, en een apart vakje met een rits waar je bijvoorbeeld belangrijke papieren in op kunt bergen. Ook heeft deze harde maar toch lichte koffer soepel rollende dubbele wielen en soft-touch handvaten om comfortabel en in super stijlvol de wereld rond te reizen. Je kunt de koffer aanschaffen in klassiek zwart, maar ook in opvallende kleuren als roze en blauw.

Een skytracer koffer