De nieuwe Lightway koffers van American Toerister

Geplaatst in: Nieuws 0

Een van de belangrijkste merken op het gebied van handbagage, namelijk American Tourister, heeft onlangs een nieuwe collectie gelanceerd. Het gaat hier om de unieke Lightway koffers, die misschien wel tot de lichtste koffers ter wereld behoren! De collectie bestaat uit verschillende hippe koffers voor de handbagage en grotere koffers voor de ruimbagage.

De Lightway koffers van American Tourister worden verwaardigd uit duurzaam nylon, lichtgewicht glasvezel en polypropyleen. Dit leidt tot een stevige koffer die wel tegen een stootje kan, maar die toch ontzettend licht van gewicht is. Zo voorkom je dat je met zware bagage hoeft te sjouwen. In andere gevallen heb je juist de mogelijkheid om wat meer of zwaardere spullen in de handbagage mee te nemen zonder aan het maximale gewicht voor de bagage toe te komen.

De lichtgewicht koffers wegen dan misschien bijna niks, ze zijn toch ruim en groot genoeg voor al jouw belangrijke spullen. De koffers hebben een praktische indeling en zijn voorzien van functionele voorvakken. Wanneer je bepaalde spullen snel en makkelijk moet kunnen pakken, dan zijn deze voorvakken dus ideaal. Ook zijn de koffers voorzien van stevige handvaten die je verder uit de koffer kunt trekken of er juist in kunt schuiven.

Niet alleen de materialen waar de American Tourister Lightway koffers van gemaakt worden zijn uniek, ook het design en het kleurgebruik is opvallend en herkenbaar. De koffers zijn trendy, modern en stijlvol. Voor deze collectie wordt veel gebruik gemaakt van felle kleuren en leuke kleurencombinaties.

American Tourister Lightway koffer