Bon Air collectie American Toerister

Geplaatst in: Nieuws 0

Ben je op zoek naar een mooie en stevige nieuwe koffer? Misschien is de volgende koffersoort dan wel iets voor jou. American Tourister heeft namelijk een nieuwe collectie uitgebracht. Het gaat hier om de Bon Air koffers, die super bij het zomerse weer van de komende maanden passen. Je hebt namelijk de keuze uit verschillende felle en frisse kleuren zoals roze en groen. De Bon Air koffers zijn ideaal voor korte reisjes zoals een leuke stedentrip naar een interessante stad, maar komen ook goed van pas wanneer de spullen in de handbagage veilig meegenomen moeten worden.

De koffers van de Bon Air lijn worden gemaakt van een supersterk materiaal van 100% polypropyleen. Desondanks wegen de koffers ergĀ  weinig en vallen ze in de categorie lichtgewicht koffers. Hierdoor kun je meer gewicht aan bagage inpakken en de koffer makkelijker meenemen wanneer je op reis gaat. Verder hebben de Bon Air koffers eenĀ  groot volume, en hebben ze een handige interne organisatie. Aan de binnenkant van de koffer vind je een handig tussenschot met twee verschillende vakken in netstof in het bovenste compartiment. Deze compertimenten zijn voorzien van elastische inpakriemen om de bagage makkelijk mee op te delen en te kunnen in- en uitpakken. Ook hebben de koffers inpakriemen en een kleiner zijvakje met een rits in het onderste compartiment.

Niet alleen het lichte gewicht en de indeling van de koffer draagt bij aan het gemak van de koffer. De koffers met vier wielen zijn namelijk voorzien van een handige trekstang met een drukknop die op verschillende hoogtes geblokkeerd kan worden en aan iedere lichaamslengte aanpasbaar is. Daarnaast hebben ze een soepel bovenhandvat om de tas gemakkelijk op te tillen. Ook hebben de koffers een handig TSA-slot.

4 koffers van bon air collectie America Tourister