Bagage tips

Geplaatst in: Nieuws 0

Wanneer u met het vliegtuig op reis gaat wilt u natuurlijk het liefst zo ontspannen mogelijk vertrekken. Het helpt daarom om goed voorbereid aan uw reis te beginnen. Met die reden hebben wij enkele tips voor u voor het meenemen van handbagage.

Allereerst is het verstandig om geen al te zware items in uw koffer of tas mee te nemen. Zo voorkomt u onnodig sjouwen, maar ook onhandige ongelukken in het vliegtuig. Er zijn namelijk veel verhalen bekend van mensen die zich bezeerd hebben door uit de bagagerekken gevallen bagage.

Iets wat u wel in uw tas moet stoppen is uw contactinformatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw naam, uw telefoonnummer en uw reisschema. Wanneer u uw bagage kwijt raakt of wanneer er iets gebeurt , dan kan de luchtvaartmaatschappij makkelijker contact met u opnemen en u makkelijk vinden. Om eventueel verloren items terug te krijgen is het ook belangrijk om of het bagagelabel en de bagagetag goed bevestigd e n ingevuld zijn. Ook is het verstandig om uw waardevolle spullen in de handbagage bij u te houden. Zo verkleint u de kans op diefstal en schade.

Bent u bang dat u per ongeluk een verkeerde tas of koffer meeneemt, of dat iemand anders uw bagage voor de zijne aanziet? Kies dan voor een opvallende kleur of een uniek patroon. Wanneer uw handbagage erg opvalt kunt u deze makkelijker herkennen.

Nog een top om geld te besparen. Verwacht u een grote koffer mee te nemen controleer dan altijd of ruimtebagage bij u vliegticketprijs is inbegrepen. Is dit niet het geval, maar verwacht u wel een grote koffer mee te nemen. Geef dit dan meteen als u uw vliegticket koopt. Dit scheelt u snel tientallen euro’s.