American Tourister Spring Hill collectie

Geplaatst in: Nieuws 0

American Tourister is één van de meest stijlvolle en innovatieve koffermerken. Dit komt keer op keer weer sterk naar voren in hun unieke collecties. De American Tourister Spring Hill collectie is hierin geen uitzondering. Deze kleurrijke koffercollectie is helemaal geschikt voor de lente en past perfect bij de vrolijke kleuren van de lente en zomer!

De Spring Hill collectie bestaat uit verscheidene lichtgewicht koffers en tassen voor de handbagage, maar ook uit grotere koffers voor de ruimbagage. Welke voor jou het meest geschikt is, is geheel afhankelijk van het soort reis dat je gaat maken en hoeveel spullen je mee op reis neemt. De praktische 3-Way Boarding Bag kan je als schoudertas, handtas of rugzak gebruiken, en de koffers zijn voorzien van wieltjes. De collectie bestaat uit vrolijke zomerkleuren en ook wat meer neutrale modellen. Zo weet je zeker dat er binnen deze leuke collectie voor iedereen wel een geschikte koffer of tas te vinden is.

De koffers uit deze collectie staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De koffers zijn sterk en stevig, en je hebt er lang plezier van. Desondanks zijn deze koffers en tassen helemaal niet zo duur! Ook wanneer je geen hoog budget hebt voor een nieuwe koffer of tas voor de handbagage heb je dus de mogelijkheid om een leuk examplaar aan te schaffen. De Spring Hill collectie voldoet daarnaast aan de easyJet en Ryanair handbagage eisen, en is voorzien van praktische voorvakken en een TSA-slot.

koffer van de spring hill collectie van American Tourister