Het populaire bagagemerk American Tourister heeft de laatste tijd meerdere prachtige lijnen uitgebracht die helemaal bij het mooie weer en de gezelligheid van de lente passen. Een goed voorbeeld van zo’n lijn is de bijzondere Palm Valley collectie, die uit stevige koffers in verschillende formaten bestaat.

De Palm Valley serie van American Tourister is duurzaam en gemaakt van super stevige materialen. De harde koffers bestaan uit 100% polycarbonaat en kunnen daardoor haast het label “onbreekbaar” krijgen. De koffers uit deze collectie kunnen wel tegen een stootje en je bent er van verzekerd dat de bagage die je meeneemt goed beschermt wordt. Daarnaast wordt er natuurlijk veel aandacht besteed aan comfort en functionaliteit. De koffers beschikken over een vast TSA-slot en soepel rollende dubbele wielen. Dankzij het TSA-combinatieslot kunnen de koffers zonder zorgen worden meegenomen naar de Verenigde Staten. Ook hebben de koffers een dubbele trekstang, stevige handvatten, een handig tussenschot, en gekruiste inpakriemen. De Palm Valley collectie voldoet aan IATA richtlijnen voor handbagage.

De Palm Valley collectie bestaat verder uit verschillende leuke kleuren. Zo heb je de keuze uit een wat simpeler zwart exemplaar, maar zijn er ook genoeg mogelijkheden voor mensen die van opvallende kleuren houden. Ga bijvoorbeeld voor felrood of blauw, of kies misschien toch een paarse koffer. Wat jouw voorkeur ook is: American Tourister heeft het.

Blauwe palm valley koffer